Suorituskykyä kamppailu-urheilijoille

Moi kamppailija! Kiitos, kun tulit mun sivuille, koska nyt aloitetaan hommat! Hyppää mukaan Suomen ainoaan vain kamppailijoille räätälöityyn verkkovalmennukseen. Valitse vain itsellesi sopiva treeniryhmä ja voit aloittaa harjoitukset saman tien.

Saan valmentaa huipputyyppejä

5/5
Tomi on pitänyt alusta saakka mun tarpeet voimatreenin ulkopuolellakin mielessä. Treenit on kasattu siten, ettei tulosten eteen ole tarvinnut tinkiä muusta tekemisestä.
Petri
5/5
Top coach who has helped me improve my strength for BJJ. Always willing to adapt plans and programmes to suit my availability and equipment. Strong recommendation.
Pan
5/5
Yli vuoden jatkuneen valmennuksen perusteella voin todellakin suositella Tomia etävalmentajaksi. Erityisesti Tomi on huippu antamaan kannustavaa ja eteenpäin vievää palautetta.
Piatta

Näin valmennukseni toimii

01

Treenisovellus

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella ja saat vastausviestinä taustakyselyn. Tämän jälkeen 24 tunnin kuluessa lähetän kutsun treenisovellukseen sekä valmennuksen aloitusinfon.

02

Harjoitukset

Saat selkeät ohjeet harjoitteluun. Julkaisen joka viikko sovellukseen kaksi uutta harjoitusta. Voit tehdä ne itsellesi sopivina päivinä.

03

Läsnäolevaa etävalmennusta

Suunnittelen ja seuraan harjoittelua viikkotasolla. Saat ohjeeni henkilökohtaisesti ja vastaan kysymyksiisi asap!

Valmennusryhmäni

Mattokamppailijat

Ryhmä sopii parhaiten BJJ-, lukkopaini- ja judokamppailijoille sekä heille, jotka haluavat kehittää nimenomaan mattokamppailussa tarvittavia ominaisuuksia.

Vapaaottelijat

Ryhmässä harjoitellaan maksimivoiman lisäksi enemmän nopeusvoimaominaisuuksia, jotka ovat vapaaottelussa mattolajeja suuremmassa roolissa.

Pystykamppailijat

Ryhmä painottaa monipuolista nopeusvoimaharjoittelua kuitenkaan unohtamatta, että nopeuden pohjalla on oltava riittävä maksimivoimataso.

Moi! Lupaan antaa sinulle erinomaiset ohjeet harjoitteluun, joka tukee lajiharjoittelua, ennaltaehkäisee loukkaantumisia ja jättää energiaa lajitreeneihin. Kymmenien kamppailuvalmennettavien perusteella voin sanoa, että kehityt varmasti. Mä olen Tomi: intohimoinen urheilun seuraaja sekä kamppailija. Olen treenannut brassijujutsua ja lukkopainia 13 vuotta ja sitä ennen mm. vapaaottelua sekä nyrkkeilyä. Ymmärrän siis kamppailun päälle. Kouluttaudun myös aktiivisesti, jotta pystyn antamaan jatkossakin sulle ajantasaiset tiedot kehittymiseen. Hyppää messiin ja ota askel kohti vahvempaa, liikkuvampaa ja suorituskykyisempää kehoa!

Aloita valmennuksessani

Haluan tehdä valmennukseeni osallistumisen sinulle riskittömäksi. Kun täytät esitietolomakkeen ja haet valmennukseeni, niin voit rauhassa tutustua treeneihin ja minuun 14 päivän ajan ilman kuluja. Maksat ensimmäisen laskun vasta, kun toteat valmennuksen sinulle sopivaksi.

© 2024 Tomi Lindholm Valmennus Oy.