KAMPPAILIJAN
FYSIIKKAVALMENNUS

Tomin kanssa yhteistyö sujui loistavasti. Kerroin hänelle alkupalaverissa missä haluan itseni kehittää vapaaotteijana ja hän räätälöi minulle henkilökohtaiset voima/räjähtävyys/intervalli treenit lajitreenien ohelle, niin että kokonaiskuormitus pysyy järkevänä. Nopealla tahdilla kehityksen huomasi lajitreeneissä sekä otteluissa!💪😎

Yksilövalmennus
YKSILÖVALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus on toteutettavissa sekä etävalmennuksena että lähivalmennuksena tai hybridimuodossa. Tehokas valmennus ei nykytekniikalla edellytä läsnäoloa harjoituksissa, ellet itse koe sitä tarpeelliseksi. Etävalmennuksessa pidämme aloituspalaverin, saat valmennuksen aloitusinfon, valmennussovelluksen sekä tukeni milloin sitä ikinä tarvitsetkin.

129 €/kk

Harjoitusvälineitä pienellä kuntosalilla.
VERKKOVALMENNUS

Liity mukaan Suomen ainoaan vain kamppailijoille suunniteltuun verkkovalmennusryhmään!
Valmennan ja ohjelmoin harjoittelua kolmeen eri ryhmään: painilajit, vapaaottelu ja pystylajit. Kunkin ryhmän treenit on ohjelmoitu huomioimaan lajien erityistarpeet niin liikevalintojen,
harjoitustavan kuin esimerkiksi liikkuvuusharjoitteiden osalta. Saat valmennussovelluksen, valmennuksen aloitusinfon sekä viikoittaisen tukeni. Testaa 14 vuorokautta ilmaiseksi!

69 €/kk

VERKKOVALMENNUS

Verkkovalmennuksessa uusi harjoituskausi alkaa aina kuun ensimmäinen päivä. Voit silti aloittaa milloin tahansa.

Liity valmennusryhmään täyttämällä esitietolomake. Työpäivän sisällä liittymisestäsi saat kutsun valmennusalustalle, josta näet kuluvan harjoitusjakson sisällön. Valmennusalustalla voit myös keskustella kanssani chatissa.

Testaa valmennustani ilman riskiä 14 päivää.*
Voit päättää valmennuksen ilman kuluja ennen ensimmäisen laskun eräpäivää.

VALITSE ALTA LAJISI (tai lähin vastaava):

01
MATTOLAJIT
  • Brasilialainen jujutsu (BJJ)
  • Lukkopaini
  • Judo
02
vapaaottelu
  • MMA
03
PYSTYLAJIT
  • Nyrkkeily
  • Potkunyrkkeily
  • Karate

Top coach who has helped me improve my strength for BJJ. Always willing to adapt plans and programmes to suit my availability and equipment. Strong recommendation.

*Ensimmäinen lasku sisältää kuluvan kuukauden jäljellä olevat päivät sekä tulevan kuukauden. Sen jälkeen valmennussopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, jonka voi päättää milloin tahansa avoimen laskutusjakson loppuun. Voit peruuttaa valmennuksen kuluitta ensimmäisen laskun eräpäivään saakka.

Valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi).