Tietosuojaseloste

Hei!

Tomi Lindholm Valmennus Oy toimii rekisterinpitäjänä sinusta kerättävien ja käsiteltävien henkilötietojen osalta. Y-tunnukseni on 3183691-9 ja yhteystietoni Kaarikatu 13 B 13, 15100 Lahti, tomi@tlvalmennus.fi, puh. 040 7187 397.

Jos sinulle tulee kysyttävää yritykseni tietosuojasta, ota toki minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrin vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Mitä tietoja kerään ja miksi?

Kerään sinusta henkilötietoja, jos täytät esitietolomakkeen ja kirjaat siihen pyytämäni tiedot. Tarvitsen tiedot valmennuksen toteuttamista sekä laskutusta varten. Voi olla, että joskus käytän sähköpostiosoitettasi ja lähetän sinulle infokirjeen uusista palveluistani. Voit pyytää minua poistamaan osoitteesi sähköpostilistaltani, jos niin haluat. Kun täytät esitietolomakkeen ja aloitamme valmennuksen, perustuu henkilötietojesi käsittely meidän väliseen sopimukseen.

Lisäksi selailustasi jää jälkiä verkkosivuilleni (verkkotunnistetiedot), jos hyväksyt evästeiden käytön. Käsittelen verkkotunnistetietojasi myös, jotta pystyn ylipäätään toimittamaan verkkosivujeni sisällön päätelaitteellesi. En kerää IP-osoitteita, vaan seuraan markkinointini parantamiseksi sitä, mitkä sivut toimivat verkkosivuillani parhaiten ja mitkä eivät. Käytän apuna Meta-Pixel-työkalua. Tähän tarkoitukseen suorittamani henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun.

Jos asiat menevät pieleen?

Saatan joutua antamaan henkilötietojasi viranomaisille (esim. verohallinto tai poliisi) soveltuvan lainsäädännön mukaisesti sekä täyttääkseni lain määräämät velvollisuudet. En kuitenkaan luovuta henkilötietojasi viranomaisille ilman, että sille on soveltuvan lainsäädännön tai viranomaismääräyksen mukaista perustetta.

Kuinka kauan säilytän henkilötietojasi?

Säilytän henkilötietojasi niin kauan kuin olet valmennuksessani ja yhden (1) kuukauden valmennuksen päättymisestäsi, jos päätätkin vielä palata valmennukseeni.

Kirjanpitoni tositeaineistoon sisältyviä henkilötietojasi säilytän yhden (1) vuoden.

Miten voin auttaa sinua toteuttamaan oikeutesi?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön nojalla oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Voit tehdä pyynnön oikeuksiesi käyttämiseksi ottamalla minuun yhteyttä osoitteeseen tomi@tlvalmennus.fi

Sinulla on oikeus ainakin: saada pääsy henkilötietoihisi, päivittää virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja poistaa henkilötietosi. Sinulla on myös oikeus tehdä henkilötietojasi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot ja lisätietoja tietosuojasta löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi