VALMENTAJAESITTELY

Moi! Olen Tomi Lindholm, asun ja valmennan Lahdessa. Palvelen fysiikkavalmennettavia sekä arjen liikkujia niin etänä kuin salillakin. Olen koulutettu personal trainer ja suorituskykyvalmentaja, sekä Pajulahdesta valmistunut ammattivalmentaja (VAT).

Valmentajana olen erikoistunut kokonaisvaltaisen suorituskyvyn parantamiseen. Erityisen lähellä sydäntä ovat maksimi- ja lihasmassaharjoittelu sekä kamppailu- ja palloilulajien fysiikkavalmennus. En lupaa tajuntaa räjäyttäviä tuloksia muutamassa viikossa, vaan tieteelliseen näyttöön ja kokemukseen pohjautuvaa kehittävää harjoittelua. Tästä syystä suosin valmennussuhteita, joissa tuloksia tehdään pidemmällä aikavälillä.

Tomi Lindholm

Valmentaja

Valmennustyön ulkopuolella

Moni-
puolista
liikuntaa

Olen intohimoinen urheilun seuraaja ja siten kiinnostunut erilaisista lajeista. Kilpailen itse edelleen aktiivisesti brasilialaisessa jiu-jitsussa ja teen sitä silmällä pitäen voimaharjoittelua. Pelasin nuorempana 10-vuotta aktiivisesti jääkiekkoa, jonka jälkeen olen treenannut myös mm. vapaaottelua ja kestävyysurheilua.

Saavuta tavoitteesi

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni

Valmennan Lahdessa Optimal Performance Centerillä, jossa toteutan yksilövalmennuksia. Lisäksi tarjoan etävalmennuspalveluja, joissa toteutuvat kaikki laadukkaan valmennuksen tunnusmerkit, kuten suunnittelu, seuranta ja kommunikaatio. Alla terveiseni valmennuksestani kiinnostuneille.

tutustu instagramissa

Omaa elämääni, treenejä ja ajatuksia näiden ympäriltä voit seurata instagram-kanavani kautta

Ensitapaaminen maksutta

ota yhteyttä