VALMENTAJAESITTELY

Moi! Mä olen Tomi, ammattivalmentaja, PT, lakimies, elämäntapaurheilija, intohimoinen kamppailu-urheilu ystävä sekä koiranomistaja. Intohimoni on valmentaa aktiivisia ihmisiä kohti heidän tavoitteitaan, tsempata haastavissa tilanteissa ja iloita onnistumisten hetkillä!

Valmentajana palvelen monipuolisesti niin kuntoilijoita, aktiiviliikkujia kuin kamppailijoitakin. Satojen tyytyväisten asiakkaiden valmentaminen, oma liikunta- ja kilpailutausta sekä akateeminen koulutus ovat pohja, jonka perusteella voin luvata sinulle ammattitaitoista valmennusta sekä nopeaa ja läsnäolevaa asiakaspalvelua.

Etsitkö vaihtelua omaan harjoitteluusi? Kaipaatko pientä viilausta oman suorituskyvyn kehittämiseksi? Sakkaako kokonaiskuormituksen seuranta: olet usein loukkaantuneena, et palaudu treeneistä tai harjoittelu tuntuu puuroiselta? Etkö tiedä mistä aloittaa tai millainen fysiikkaharjoittelu tukee lajiharjoitteluasi? Onko huono olo omissa nahoissa?

En lupaa pikavoittoja, mutta varmaa kehitystä, jota puskemme eteenpäin yhteistyössä. Laita viestiä, niin viritetään sinut parempaan iskuun!

Tomi Lindholm

Valmentaja

Valmennustyön ulkopuolella

Moni-
puolista
liikuntaa

Olen intohimoinen urheilun seuraaja ja siten kiinnostunut erilaisista lajeista. Kilpailen itse edelleen aktiivisesti brasilialaisessa jiu-jitsussa ja teen sitä silmällä pitäen voimaharjoittelua. Pelasin nuorempana 10-vuotta aktiivisesti jääkiekkoa, jonka jälkeen olen treenannut myös mm. vapaaottelua ja kestävyysurheilua.

Saavuta tavoitteesi

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni

Valmennan Lahdessa osaomistamallani Voima & Vire Valmennustudiolla, jossa toteutan yksilö- ja pienryhmävalmennuksia. Lisäksi tarjoan etävalmennuspalveluja, joissa toteutuvat kaikki laadukkaan valmennuksen tunnusmerkit, kuten suunnittelu, seuranta ja kommunikaatio. Alla terveiseni valmennuksestani kiinnostuneille.

tutustu instagramissa

Omaa elämääni, treenejä ja ajatuksia näiden ympäriltä voit seurata instagram-kanavani kautta

Ensitapaaminen maksutta

ota yhteyttä